KIRIKKALE EGITIMCILER FORUMU

• Ana Sayfa
  • FORUM
  • Yardım
  • Ara
  • Takvim
  • Giriş Yap
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
19 Mayıs 2012, 20:57:13

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

KIRIKKALE EGITIMCILER FORUMU > BİLGİSAYAR > BİLGİSAYAR FORMATÖRLÜK > Bilgisayarım açılmıyor!!
Sayfa: [1]   Aşağı git
« önceki sonraki »
  Yazdır  
Gönderen Konu: Bilgisayarım açılmıyor!!  (Okunma Sayısı 1601 defa)
salih_01230

Yeni Üye
*
Üye Puanı 0
Çevrimdışı Çevrimdışı
Üye No: 18718
Nereden: adana

Üyelik Bilgileri
Bilgisayarım açılmıyor!!
« : 22 Kasım 2010, 22:08:09 »

reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key  bilgisayarım bu şekilde hata veriyor açılmıyor yardım edebilecek varmı acaba ?
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Bilgisayarım açılmıyor!!
« Posted on: 19 Mayıs 2012, 20:57:13 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hosgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmaniz için sitemize üye olmanizi öneririm. iyi eglenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Bilgisayarım açılmıyor!! oyunlari, Bilgisayarım açılmıyor!! programi, Bilgisayarım açılmıyor!! oyunu indir, Bilgisayarım açılmıyor!! program yükle, Bilgisayarım açılmıyor!! download, Bilgisayarım açılmıyor!! hikayeleri, Bilgisayarım açılmıyor!! resimleri, Bilgisayarım açılmıyor!! haber, Bilgisayarım açılmıyor!! yükle, Bilgisayarım açılmıyor!! videosu, Bilgisayarım açılmıyor!! msn eklentisi, sarki sözleri
yonetici

*
Üye Puanı 404
Çevrimdışı Çevrimdışı
Üye No: 1
Nereden: Kırıkkale

1188 Mesajina Toplam
2068 Kere Tesekkür Edildi
325 Mesajina Toplam
370 Kere Üye Puani Verildi

Üyelik Bilgileri Site
: Bilgisayarım açılmıyor!!
« Yanıtla #1 : 22 Kasım 2010, 22:33:24 »

Alıntı sahibi: salih_01230 üzerinde 22 Kasım 2010, 22:08:09
reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key  bilgisayarım bu şekilde hata veriyor açılmıyor yardım edebilecek varmı acaba ?

Anladığım kadarı ile yeniden başlatma için bir araç seçmenizi istiyor. Bios ayarlarına bir bakıp nerden açılmaya ayarlandığına bakmak lazım. Büyük ihtimalle windows un çökmüş. Formatlanıp yeniden kurulması gerekir diye düşünüyorum. Küçük bir ihtimal ile de hardiskin ölmüş diyebilirim. İnş. sorun windows tadır da para çıkmaz cebinden.

Foruma nasıl dosya eklerim?
Foruma nasıl resim eklerim?
Forumdan nasıl dosya indiririm?
yonetici Nickli Üyemize Tesekkür Eden 2 Kullanici salih_01230 (23 Kasım 2010, 09:03:41), metanoya (22 Kasım 2010, 23:26:48)
yonetici Nickli Üyemize Üye Puani Veren Kullanici metanoya [+](22 Kasım 2010, 23:26:48)
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  
« önceki sonraki »

Gitmek istediğiniz yer: