KIRIKKALE EGITIMCILER FORUMU

• Ana Sayfa
  • FORUM
  • Yardım
  • Ara
  • Takvim
  • Giriş Yap
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
22 Mayıs 2012, 04:14:34

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

KIRIKKALE EGITIMCILER FORUMU > ÜYELERİMİZİN YAZDIKLARI > DİĞER > sahip olduklarının değerini bilmek
Sayfa: [1]   Aşağı git
« önceki sonraki »
  Yazdır  
Gönderen Konu: sahip olduklarının değerini bilmek  (Okunma Sayısı 1668 defa)
Ezel

Yeni Üye
*
Üye Puanı 14
Çevrimdışı Çevrimdışı
Üye No: 19113
Nereden: Ankara

15 Mesajina Toplam
33 Kere Tesekkür Edildi
8 Mesajina Toplam
14 Kere Üye Puani Verildi

Üyelik Bilgileri
sahip olduklarının değerini bilmek
« : 12 Aralık 2010, 13:06:13 »

İNSANOĞLU NANKÖR ELİNDEKİLERİNİN DEĞERİNİ ANCAK KAYBEDİNCE ANLAR HAYATI UCUNDAN TUTARAK YAŞAMAK VE SEVDİKLERİMİZİN ELİMİZDEKİLERİN KIYMETİNİ UNUTMAMAK İÇİN KÜÇÜK BİR HATIRLATMA BU YAZI..

Yırtık pırtık paltolar giymiş iki çocuk kapımı çaldılar. “Eski gazeteniz var mı bayan?” Çok işim vardı. Önce hayır demek istedim ama ayaklarına gözüm ilişince sustum. İkisinin de ayaklarında eski sandaletler vardı ve ayakları su içindeydi. “İçeri girin de size kakao yapayım” dedim. Hiç konuşmuyorlardı. Islak ayakkabıları halıda iz bırakmıştı. Kakaonun yanında reçel ekmek de hazırladım onlara belki dışarıdaki soğuğu unutturabilir azıcık da olsa ısıtabilirdim minikleri. Onlar şöminenin önünde karınlarını doyururken ben de mutfağa döndüm ve yarıda bıraktığım işlerimi yapmaya koyuldum. Fakat oturma odasındaki sessizlik dikkatimi çekti bir an ve başımı uzattım içeriye. Küçük kız elindeki boş fincana bakıyordu. Erkek çocuğu bana döndü ve “Bayan siz zengin misiniz?” diye sordu. “Zengin mi?Yo hayır!” diye yanıtlarken çocuğu gözlerim bir an yağımdaki eski terliklere kaydı. Kız elindeki fincanı tabağına dikkatle yerleştirdi ve “Sizin fincanlarınız ve fincan tabaklarınız takım” dedi. Sesindeki açlık karın açlığına benzemiyordu. Sonra gazetelerini alıp çıktılar dışarıdaki soğuğa. Teşekkür bile etmemişlerdi ama buna gerek yoktu. Teşekkür etmekten daha öte bir şey yapmışlardı. Düz mavi fincanlarım ve fincan tabaklarım takımdı. Pişirdiğim patateslerin tadına baktım. Sıcacıktı patatesler başımızı sokacak bir evimiz vardı. Bir eşim vardı ve eşimin de bir işi. Bunlar da fincanlarım ve fincan tabaklarım gibi bir uyum içindeydi. Sandalyeleri şöminenin önünden kaldırıp yerlerine yerleştirdim. Çocukların sandaletlerinin çamur izleri halının üzerindeydi hala. Silmedim ayak izlerini. Silmeyeceğim de. Olur ya unutuveririm ne denli zengin olduğumu
« Son Düzenleme: 12 Aralık 2010, 13:07:53 Gönderen: Ezel » Kayıtlı
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: sahip olduklarının değerini bilmek
« Posted on: 22 Mayıs 2012, 04:14:34 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hosgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmaniz için sitemize üye olmanizi öneririm. iyi eglenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: sahip olduklarının değerini bilmek oyunlari, sahip olduklarının değerini bilmek programi, sahip olduklarının değerini bilmek oyunu indir, sahip olduklarının değerini bilmek program yükle, sahip olduklarının değerini bilmek download, sahip olduklarının değerini bilmek hikayeleri, sahip olduklarının değerini bilmek resimleri, sahip olduklarının değerini bilmek haber, sahip olduklarının değerini bilmek yükle, sahip olduklarının değerini bilmek videosu, sahip olduklarının değerini bilmek msn eklentisi, sarki sözleri
Ezel Nickli Üyemize Tesekkür Eden 2 Kullanici metanoya (12 Aralık 2010, 13:45:21), yonetici (12 Aralık 2010, 13:13:21)
Ezel Nickli Üyemize Üye Puani Veren Kullanici yonetici [+](12 Aralık 2010, 13:13:21)
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  
« önceki sonraki »

Gitmek istediğiniz yer: