KIRIKKALE EGITIMCILER FORUMU

• Ana Sayfa
  • FORUM
  • Yardım
  • Ara
  • Takvim
  • Giriş Yap
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
22 Mayıs 2012, 19:34:29

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

KIRIKKALE EGITIMCILER FORUMU > İLKÖĞRETİM OKULU ÖĞRETMENLERİ > REHBERLİK > Üniversitelerin Paramedik Bölümleri ve Taban Puanları
Sayfa: 1 ... 8 9 [10]   Aşağı git
« önceki sonraki »
  Yazdır  
Gönderen Konu: Üniversitelerin Paramedik Bölümleri ve Taban Puanları  (Okunma Sayısı 36937 defa)
cansu18

Yeni Üye
*
Üye Puanı 0
Çevrimdışı Çevrimdışı
Üye No: 22879
Nereden: manisa

Üyelik Bilgileri
Ynt: Üniversitelerin Paramedik Bölümleri ve Taban Puanları
« Yanıtla #135 : 05 Ocak 2012, 15:29:38 »

metanoya hocam. sağlık meslek lisesi hemşirelik son sınıfım. mezun olduktan sonra kpss ile atandıktan sonra çalışır durumda iken "helitam"a başvurup üniversite okuyabilirmiyim? okuyabilirsem nasıl yapabilirim bunu? ilginiz için teşekkür ederim..
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Üniversitelerin Paramedik Bölümleri ve Taban Puanları
« Posted on: 22 Mayıs 2012, 19:34:29 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hosgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmaniz için sitemize üye olmanizi öneririm. iyi eglenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Üniversitelerin Paramedik Bölümleri ve Taban Puanları oyunlari, Üniversitelerin Paramedik Bölümleri ve Taban Puanları programi, Üniversitelerin Paramedik Bölümleri ve Taban Puanları oyunu indir, Üniversitelerin Paramedik Bölümleri ve Taban Puanları program yükle, Üniversitelerin Paramedik Bölümleri ve Taban Puanları download, Üniversitelerin Paramedik Bölümleri ve Taban Puanları hikayeleri, Üniversitelerin Paramedik Bölümleri ve Taban Puanları resimleri, Üniversitelerin Paramedik Bölümleri ve Taban Puanları haber, Üniversitelerin Paramedik Bölümleri ve Taban Puanları yükle, Üniversitelerin Paramedik Bölümleri ve Taban Puanları videosu, Üniversitelerin Paramedik Bölümleri ve Taban Puanları msn eklentisi, sarki sözleri
metanoya

*
Üye Puanı 747
Çevrimdışı Çevrimdışı
Üye No: 9
Nereden: Kırıkkale

1581 Mesajina Toplam
3472 Kere Tesekkür Edildi
624 Mesajina Toplam
715 Kere Üye Puani Verildi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #136 : 06 Ocak 2012, 01:39:09 »

Alıntı sahibi: cansu18 üzerinde 05 Ocak 2012, 15:29:38
metanoya hocam. sağlık meslek lisesi hemşirelik son sınıfım. mezun olduktan sonra kpss ile atandıktan sonra çalışır durumda iken "helitam"a başvurup üniversite okuyabilirmiyim? okuyabilirsem nasıl yapabilirim bunu? ilginiz için teşekkür ederim..
     Hemşirelik Lisans Tamamlama (HELİTAM) Programı; Kamu veya özel sektörde çalışmakta olan Hemşirelik ile Sağlık Memurluğu bölümü/programı ön lisans mezunu sağlık çalışanlarının uzaktan eğitim yoluyla lisans tamamlama eğitimlerini gerçekleştirmek amacıyla Sağlık Bakanlığı ile Üniversiteler arasında yapılan protokole bağlı olarak yürütülen bir lisans tamamlama programıdır.
     Yani sizin HELİTAM' a başvuru yapabilmek için hemşirelik önlisansını okumanız gerekiyor. Fakat hemşirelik önlisansı 2000 yılından itibaren öğrenci almıyor,kapatıldı. Dolayısıyla 2 yıllık önlisans mezunu olmayanlar HELİTAM' a başvuru yapamazlar...

Öğrenciliğini unutmayan öğretmenler, öğretmenliğini unutmayan idareciler olmamız dileğiyle...
sleepless

Yeni Üye
*
Üye Puanı 0
Çevrimdışı Çevrimdışı
Üye No: 23155
Nereden: BİNGÖL

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #137 : 14 Ocak 2012, 11:59:08 »

Merhabalar hocam..
Ben sağlık meslek lisesi Laboratuvar mezunuyum ayrıca Kocaeli Üni. Tıbbi Laboratuvar mezunuyum.Bildiğime göre 2. bir sınavsız geçiş hakkımız varmış ve ben de bu hakkımı paramedikten yana kullanmak istiyorum.Lise diploma notum 76.70 ve istanbulda yaşıyorum.Sizce İstanbul ya da İzmire yerleşme olasılığım nedir ? Ayrıca paramedik okursam Tıbbi Laboratuvar diplomam geçersiz mi olur ? Yardımcı olursanız çok minnettar olacağım.
metanoya

*
Üye Puanı 747
Çevrimdışı Çevrimdışı
Üye No: 9
Nereden: Kırıkkale

1581 Mesajina Toplam
3472 Kere Tesekkür Edildi
624 Mesajina Toplam
715 Kere Üye Puani Verildi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #138 : 14 Ocak 2012, 23:52:30 »

Alıntı sahibi: sleepless üzerinde 14 Ocak 2012, 11:59:08
Merhabalar hocam..
Ben sağlık meslek lisesi Laboratuvar mezunuyum ayrıca Kocaeli Üni. Tıbbi Laboratuvar mezunuyum.Bildiğime göre 2. bir sınavsız geçiş hakkımız varmış ve ben de bu hakkımı paramedikten yana kullanmak istiyorum.Lise diploma notum 76.70 ve istanbulda yaşıyorum.Sizce İstanbul ya da İzmire yerleşme olasılığım nedir ? Ayrıca paramedik okursam Tıbbi Laboratuvar diplomam geçersiz mi olur ? Yardımcı olursanız çok minnettar olacağım.
2011-2012 öğretim yılında Laboratuvar ve Hemşirelik bölümünede Paramediğe sınavsız geçiş hakkı verdiler.Fakat öncelik o yıl mezun olan öğrencilerin hakkı.Boş kontenjan kalması durumunda kademeli olarak önceki yıllara bakıyorlar.Lakin sınavsız geçişlerde o yıl mezun olan öğrenciler kontenjanı hep doldurdular. Bu zamana kadar önceki yıl mezunlarından hiç alım olmadı. Yerleşme şansın hiç yok...

Öğrenciliğini unutmayan öğretmenler, öğretmenliğini unutmayan idareciler olmamız dileğiyle...
Sayfa: 1 ... 8 9 [10]   Yukarı git
  Yazdır  
« önceki sonraki »

Gitmek istediğiniz yer: